28.11. Helsinki – Jan Uuspõld – Brysselin kaali

Brusseli_Kapsas_POSTER_nr2_SOOME_HelsinkiBrysselin kaali on hullunkurinen yhden miehen komedia, jossa esiintyy kuuluisa virolainen näyttelijä Jan Uuspõld.
Esitys on ollut erittäin suosittu Virossa. Syksyllä monologi lähtee testaamaan suomalaisten nauruhermojen kestävyyttä kiertueen merkeissä.

Suomeksi käännetty esitys kertoo virolaisen naisen näkökulman maailman asioihin. Pikkiriikkisestä Virosta maailmalle ponnistanut säpäkkä ja teräväkielinen aikuinen nainen kehtaa kysyä itseltään, kuka minä olen. Vastaus on armottoman suora, rönsyilevä ja yllättävä seikkailu – ja varoitus kaikille ulkomaalaisille miehille.

Nainen on vahva ja hänen mielipiteensä väkeviä kuin virolainen sinappi!

Euroopan pääkaupungissa Brysselissä asuva, elämää nähnyt kosmopoliitti, joka on naimissa EU-virkamiehen kanssa, on juuri oikea ihminen kommentoimaan maailman nykytilannetta. Hänellä on mielipide kulttuurien ja uskontojen sekoittumisesta sekä siitä, mitä on olla pienen kansan edustaja suuren Euroopan turuilla ja toreilla. “Se Eurooppa, johon olemme nyt loppujen lopuksi päätyneet, on kuin ravintola, johon ehdimme paikalle juuri sopivasti laskujen maksamisen ajaksi. Ruoat on syöty, juomat juotu ja tanssit tanssittu, mutta saamme maksaa laskun yhdessä. Sinänsä kivaa sekin – yhdessä. ”

Näyttelijä: Jan Uuspõld
Ohjaus: Rein Pakk
Suomennos: Veera Marjamaa

Piletid ja mängukava: http://prempro.ee/mangukava/

[icon size=”35″ icon=”icon-award” display=”true” ][/icon] Hommikuprogramm jagab pileteid!

Kommentaarid

Liitu meiega ja uudised jõuavad sinuni!

Kirjutanud

Toimetus

Kontakt: toimetus@soome24.fi